Valuta:
abbigliamento online
Winkelwagentje  
0 Artikelen - €0.00
Sök:

Verzenden & RetourenRetourneren Beleid

Internationale verzending wordt door de International Express Mail Service Company, binnen 5-7 werkdagen bezorging meestal behandeld.

Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag en kunnen worden gevolgd op de website van de Express Mail Service. Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS die langdurig, verzendorder uitdrukken en rechtstreeks aan uw deur leveren. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden aangekomen. Nadat u bestellingen heeft geplaatst, kunt u ons e-mailen door het trackingnummer te krijgen en u kunt uw bestelling online ook bijhouden op de website van het EMS-bedrijf (http://www.ems.com.cn/english.html).

Voor retourneren

Als u uw artikelen wilt retourneren, geef ons dan alstublieft een email per e-mail met vermelding van de reden en het bestelnummer voor het retourneren binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Eventuele artikelen moeten volledig worden verzonden met het originele juwelenpakket. Alle pakketten dienen te worden verzonden via een traceerbare methode, zoals Royal Mail, ondertekend voor service. Onze verkoop is niet verantwoordelijk voor verpakkingen die in transit zijn verloren. De terugbetaling wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending terugbetaald op uw creditcardrekening. Let op dat de verzendkosten niet terugbetaald kunnen worden. Dus neem alstublieft contact met ons op voor al uw vragen en zorgen voordat u uw bestelling plaatst.

Voor uitwisselingen

Uitwisselingen zijn alleen toegestaan ​​voor de artikelen die defect of beschadigd zijn bij ontvangst of de artikelen niet passen. Uitwisselingen zijn niet onderworpen aan een restocking fee. Items moeten binnen 7 dagen na levering worden teruggegeven en de klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten die door het hele uitwisselingsproces worden veroorzaakt. Alle artikelen kunnen alleen uitwisselen voor gelijke prijsvervanging. Let op: we zullen de vervangingen alleen uitgeven nadat uw retourzendingen zijn ontvangen.

Terug